“Dapat Balik Kampung Jumpa…”- Ashraf Muslim Doa Moga Allah Tak Tarik Kasih Sayang

Pelakon, Ashraf Muslim berkesempatan meluangkan masa bersama keluarga untuk meraikan Aidilfitri.

Menurutnya, sudah beberapa bulan tidak berjumpa kerana dia sebelum ini disahkan pos1tif C0v1d-19, sekembalinya dari menjalani penggambaran sebuah drama bersiri di Inverness, Scotland, penghujung bulan Mac lalu.

“Weekend baru ni blk kampung jumpa family dan dapat berkumpul bersama-sama setelah berbulan-bulan x jumpa. Seronok rasanya.

“Semoga Allah tidak menarik kasih sayang dan hidayah yang telah diberikan kepada kami selama ini dan lindungilah kami ya Allah,” tulisnya.

Bertemakan rona hijau, Ashraf bersama kedua isterinya, Noor Dayana Lokman dan Wan Sakinah Wan Saburi serta anak-anak merakam momen indah bersama famili.

 

View this post on Instagram

 

Setiap kali raya memang ditunggu-tunggu sbb setiap tahun akan membawa cerita yg berbeza-beza. Alhamdulillah dalam keadaan pkp AM sangat bangga dan sangat berterima kasih kepada mama ibu kerana bertungkus lumus bersama-sama meraikan Hari Raya kali ini dgn bahagianya. Malam raya dah sibuk masak, Pagi-pagi raya makan rendang ayam dan kuah kacang yg sedap sgt sampai kami anak beranak dah malas nak keluar.. heheh boleh buat berniagalah lepas ni heheh.. sampai solat raya pun kul10.30pagi. Anak-anak pulak happy sgt sampaikan terpaksa berperang ngn anak-nak dulu utk siapkan dierg.. tapi itulah moment yg indah semasa mereka kecil nih…Ya Allah terima kasih kerana memberi pinjaman kekasih-kekasih hati AM yang sentiasa bersama-sama dgn AM selama ini. Ya Allah tenangkanlah hati mereka dan bahagiakanlah mereka bersamaku dan tingkatkan darjat isteri-isteriku ini dimatamu ya Allah… amin. Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin. . . #SelamatHariRayaMaafZahirBatin @ashrafslegacy #salamsayangsampaikesyurga #CovidFighter

A post shared by Ashraf Muslim (@ashrafmuslim) on

Terdahulu, Ashraf, 39, dirawat di h0spital itu sejak 12 April lalu apabila disahkan pos1tif w4bak C0v1d-19 lalu terpaksa menjalani r4watandan kuarantin di h0spital Sungai Buloh.

Untuk rekod,  Ashraf mendirikan rumah tangga bersama Noor Dayana Lokman pada 30 Ogos 2011 dan kemudiannya berkahwin dengan dengan Wan Sakinah Ahmad Saburi pada 7 Julai 2013.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Berita Steady

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Dapat Balik Kampung Jumpa…”- Ashraf Muslim Doa Moga Allah Tak Tarik Kasih Sayang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*