Konon Minta Baiki ‘Phone’, Lelaki Kongsi ‘Kisah Hitam’ Dakwa Pernah Dir4ba Pak Cik Tua Ketika Tingkatan 4

Mungkin kisah ini agak pelik tapi tidak mustahil berlaku dalam kalangan kita apabila lelaki menjadi mangsa nafsv ser4kah lelaki yang lain.

Begitulah yang berlaku kepada seorang lelaki apabila dia mendedahkan detik hitam berdepan dengan seorang ‘pakcik’ bern4fsu ser4kah kononnya meminta untuk membaiki telefonnya yang rosak dalam kereta dengan alasan boleh melakukan perbuatan yang tidak senonoh itu.
“Masatu aku pakai jubah dengan kopiah la bong0k.

Tak pakai s3ksi pun …”

Then dia kata ada satu urat tunjang ni yang kena betulkan tapi dekat bahagian kel4min.

Then dia cakap, adik reset dulu sambil pakcik betulkan urat tu.

Time aku nak keluar tu, pintu kereta kunci gil4!! Aku terus jadi takut aku tarik picu kunci pintu tu tak pandang dia langsung pastu aku lari keluar.

Katanya, sejak daripada kejadian itu dia mengalami travma yang teruk. Tegasnya kepada orang ramai yang menyalahkan aurat dan pemakaian wanita itu adalah salah, katanya per0gol tetap per0gol, mereka tak tertarik langsung dengan cara pemakaian kita sebab waktu itu dia pakai jubah yang berlitup dan dia adalah lelaki.


“Ada satu side, per0gol ni terangsang sebab halusinasi dia sendiri. Lagi-lagi nafsv kuda”


Selepas bebenang daripada Twitter lelaki ini mendapat perhatian ramai, ada sesetengah orang yang berkongsi tr4gedi yang seakan sama dengannya diceritakan untuk dijadikan sebagai teladan dan pengajaran kepada orang ramai.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Siakap Keli

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Konon Minta Baiki ‘Phone’, Lelaki Kongsi ‘Kisah Hitam’ Dakwa Pernah Dir4ba Pak Cik Tua Ketika Tingkatan 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*