Safiey Illias Jawab Fungsi F*raj P0ndan

Jutawan kosmetik popular, Safiey Illias menjawab persoalan peminatnya yang musykil tentang apakah fungsi far4j lelaki yang sudah melakukan pembedahan plastik menukar jant1na atau alat kel4minnya kepada perempuan.

Menurut Safiey faraj seorang pond4n selepas melakukan pembed4han plastik boleh berfungsi sama dengan far4j perempuan kecuali untuk datang bulan dan hamil.

Peminat itu bertanyakan soalan tersebut menerusi mesej peribadi di akaun Instagram (IG) miliknya.

Safiey memuat naik paparan skrin soal jawab mengenai perkara tersebut di satu entri di IGnya.


Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang akui ia soalan dan jawapan yang bagus dided4hkan kerana turut telah menjadi kemvsyk1lan ramai orang di luar.

“Betul kadang-kadang kita tak tahu kan nak tahu juga.

“Huish berani dia tanya tapi bagus Safiey rilek je jawab

“Ni  tak lvcah ni sains tulen laaa.Hahahaha,” komen antara pengikutnya.

Baru-baru ini, Safiey mendedahkan dia baru sahaja menjalani rawatan ke atas bentuk mukanya selepas pipinya diddakwa kelihatan pelik.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Safiey Illias Jawab Fungsi F*raj P0ndan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*