“Kau Tu Cuma Peniaga Jalanan, Tak Setaraf Dengan Anak Aku..” – Wanita Mem4rahi Penjaja Makanan

Video seorang ibu mem4rahi penjaja makanan di tepi jalan tular di media sosial sejak 19 Januari 2020.

Berdasarkan video berdurasi 30 saat itu, si ibu sedang memb3bel mem4rahi lelaki berkenaan yang dikatakan menjalinkan hubungan dengan anak perempuannya.

Tetapi hubungan mereka tidak dapat diterima oleh si ibu yang kemudian datang bersama dengan anak perempuannya berdepan dengan lelaki itu.

Video seorang ibu memar4hi penjaja makanan di tepi jalan tul4r di media sosial sejak 19 Januari 2020. Berdasarkan video berdurasi 30 saat itu, si ibu sedang memb3bel memar4hi lelaki berkenaan yang dikatakan menjalinkan hubungan dengan anak perempuannya.

Tetapi hubungan mereka tidak dapat diterima oleh si ibu yang kemudian datang bersama dengan anak perempuannya berdepan dengan lelaki itu.

Dengan nada su4ra yang t1nggi si ibu berkata bahawa lelaki itu tidak layak bercinta dengan anaknya.

“Kau tu tak sama level dengan anak aku. (Apa tahap) pendidikan kau berbanding dengan anak aku?

Status kau tu cuma berniaga macam ni (menjaja di tepi jalan).

“Ini yang kau nak bangga kan? Macam ni nak jadi suami kepada anak aku?!” kata wanita itu sambil menvnjuk-nvnjuk muka lelaki itu sebelum mengambil penutup periuk dan mencampakkannya ke lantai.

“Sampai bila pun, jangan bermimpilah nak jadi suami kepada anak aku, paham!?” tegasnya yang kemudian menarik tangan anaknya pulang.

Video itu mengundang pelbagai reaksi netizen yang kes4l dengan sikap angkvh si ibu.

Masih ingat video ini?

semuanya salah paham, mereka hanya lagi syuting dan mereka sebagai talent. pic.twitter.com/vVUQsVZjHj

— Kelvin Pranama (@KelvinPranamaa) January 21, 2020

“Kalau ye pun tak nak terima lelaki itu, tak payahlah nak merendah-rendahkan dia,” kata netizen.

Bagaimanapun, itu semua hanya lakonan sahaja. Disebabkan video vir4l itu, ibu kepada pelakon wanita itu dikec4m teruk oleh netizen membuatkan si anak terk1lan.

“Padahal cuma sebagai talent (lakonan) dan diser4ng ramai orang…”

Lakonan je guys, sebab tu penting kena si4sat dulu apa-apa isu  atau benda yang vir4l di media social. Apa-apapun, lakonan mereka memang terbaik sebab ramai yang terpedaya kan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber: Sajagempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Kau Tu Cuma Peniaga Jalanan, Tak Setaraf Dengan Anak Aku..” – Wanita Mem4rahi Penjaja Makanan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*