Aliff Aziz Ber4ng Bella Astillah Dihin4 Gemvk Macam Haiwan

Semalam, Bella Astillah berkongsikan kiriman mesej peribadi di Instagram daripada netizen yang menghina bentuk badannya yang sedang sarat ham1l dan menyamakannya dengan ha1wan. Tidak melatah dengan cac1an tersebut, sebaliknya Bella meluahkan rasa syukur.

Perkara itu sekaligus membuatkan suaminya, Aliff Aziz berang dengan tindakan biadap netizen berkenaan. Aliff berkata tind4kan individu berkenaan sangat melampavi batas lebih-lebih lagi isterinya kini sedang sarat ham1l.

“Satu perkara menyampaikan kata-kata kasar untuk orang lain tapi menyampaikan kata-kata ini kepada wanita yang sedang sarat mengandung yang merupakan rahmat Allah adalah satu tahap yang lain.

“Ini akibatnya apabila tiada basic value untuk hormat orang lain lepas tu keluarkan kata-kata kesat dekat ibu mengandung yang tak pernah buat salah dengan kau,” tulisnya.

Dalam pada itu, Aliff berkata dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika individu berkenaan berterusan melakukan pengh1naan terhadap isterinya.

“Ini contoh kata-kata orang, kecil-kecil tak nak mampvs, dah besar jadi attention seeker,” tulisnya.

“Anda mahukan reaksi? Ini dia. Saya tak bergurau apabila bercakap tentang ini. Berhenti ganggu isteri saya sebelum kami ambil tindakan undang-undang,” tulisnya.

Bella kini sedang hamil anak kedua dijangka melahirkan cahaya matanya itu pada 17 Julai ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : mstar

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Aliff Aziz Ber4ng Bella Astillah Dihin4 Gemvk Macam Haiwan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*