”Gadis Bertudung Bangga Buat Isyarat lvcah, Makin Ditegvr Makin Menjadi” – Gadis Tersebut Memberi Alasan Yang Dia Dah…..

TINDAKAN beberapa gadis termasuklah yang berhijab memuatnaik foto sedang mengangkat jari teng4h ternyata mengvndang kec4man ramai.

Dikongsi secara terbuka di laman sosial, tindakan itu disifatkan net1zen sebagai bi4dab dan mencem4rkan marvah kavm hawa.

“Bertudung tapi kurang didikan agama,” tulis @MNornanHakim_ sehingga menerima lebih 12,000 ulang k1cau (Retweet).

Dalam posting itu, dia turut berkongsi foto beberapa gadis yang sedang mengangkat jari teng4h.

Difahamkan, foto itu dikongsi sebagai resp0n s1nis kepada satu teguran yang dibuat seorang individu yang kvrang sen4ng dengan mana-mana wanita yang melakukan isyarat lvcah itu.

Menurut salah seorang gadis berkenaan, dia tidak kisah dengan tangg4pan yang diberikan orang ramai terhadap apa yang dilakukannya.

Antara foto yang dikongsi di laman Twitter.

“Don’t care, didn’t ask.

“Sebab ini jari saya, so suka hatilah kan?” tulis gadis tersebut.

Menurut seorang pelayar Twitter pula, dia tertanya-tanya apakah yang cuba dibvktikan oleh gadis-gadis tersebut apabila mereka berkongsi foto sebegitu.

S0rry cakap tapi nampak j1jik tau. Bukan j1jik, tapi macam, entahlah.

Malah, perbuatan itu disif4tkan seperti tind4kan member0ntak yang tidak kena tempat.

“Jenis yang makin ditegvr makin mel4wan. Reb3l terenc4t tak kena tempat,” tulis @TheFunSizeGuy di Twitter miliknya.

Selepas dikongsi beberapa individu, tweet itu semakin mendapat perhatian dan terus dihujani pelbagai k0men net1zen.

Malah, ramai yang melu4hkan rasa meny4mpah terhadap gadis yang bert1ndak sedem1kian.

Foto dan video yang dikongsi beberapa gadis kemudiannya dimuat naik semula individu lain sehingga ia menjadi tular.

“Aku paling meny4mpah dengan perempuan spes1s macam ni.

“Sudahlah bertudung, bangga pula tunjuk jari teng4h.

“Sorry cakap tapi nampak j1jik tau. Bukan j1jik, tapi macam, entahlah. Dia macam kalau pandang tu, otak aku straight fikir perempuan ni tak sen0noh.

“Saya sar4n kita tunjuk jari manis mana tahu ada yang sudi sarungkan cincin nikah one day,” tulis seorang lagi individu secara berseloroh.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "”Gadis Bertudung Bangga Buat Isyarat lvcah, Makin Ditegvr Makin Menjadi” – Gadis Tersebut Memberi Alasan Yang Dia Dah….."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*