“Roboh Rumah Mak..” Aksi Ayda Jebat Bersama Adik-Beradiknya Raih 760Ribu Tontonan

Air yang dicinc4ng tidak akan putus. Begitulah ibaratnya hubungan adik-beradik. Bergaduhlah macam mana sekalipun, hubungan ini pasti akan berbaik semula di akhirnya. Sewaktu kanak-kanak, banyak masa dihabiskan bersama adik-beradik sendiri. Suka dan dvka bersama.

Namun bila sudah dewasa masing-masing membawa haluan sendiri. Mana yang sudah bekeluarga sibuk dengan urusan mereka, mana yang belajar dan bekerja di negeri lain lagi. Namun dalam hubungan adik-beradik, pasti dalam beberapa bulan sekali akan mencari peluang untuk berkumpul dan duduk bersama.


Sama seperti yang dilalui pelakon dan penyanyi bernama Ayda Jebat ini. Dia dan adik-beradiknya jarang berjumpa, namun bila sekali berkumpul macam-macam gelagat! Ayda Jebat baru-baru ini berkongsikan satu video yang memaparkan dirinya meluangkan masa bersama mereka.

Gelagat Ayda Jebat bersama adik-beradiknya dikongsikan menerusi laman Instagram selebriti ini seperti berikut:

Adoi, macam-macam perangai ya. Boleh tahan ‘masuk air’ juga kepala masing-masing ini! Video gelagat Ayda Jebat bersama adik-beradiknya ini telah meraih lebih 755 ribu tontonan dan 83 ribu likes.

Rata-rata warganet turut boleh kaitkan diri mereka dengan situasi tersebut. Mereka meninggalkan komen tersebut seperti berikut:


“Hahaha tak tahan nak gelak bila dia start bangun”

“Macam kita, kalau jumpa mesti nak roboh rumah mak tu..5 perempuan ko rasa…”

“Ada adik beradik yang riuh cam ni. Tapi memang selalu riuh rumah. Tak pernah sunyi…Sporting Kak Aida ni”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Pen Merah Dot Com

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Roboh Rumah Mak..” Aksi Ayda Jebat Bersama Adik-Beradiknya Raih 760Ribu Tontonan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*