Aliff Syukri Akui Dah Puas Cari Harta Benda

Memiliki rumah besar dan kereta mewah, pasti ramai impikan kehidupan sepertinya. Mendedahkan sebelum ini kehidupnya sering mengejar kekayaan, usahawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri akui sudah puas untuk mencari harta benda di dunia.

Selama 15 tahun dalam dunia perniagaan sibuk mencari duit, Aliff akui apa yang dilakukannya tidak mendatangkan kebahagiaan. Syukur diberikan kesedaran awal, Aliff berkata dia kini mahu berehat seketika dan meluangkan masa bersama keluarga.

 

View this post on Instagram

 

Kegembiraan apa yang lagi yang ingin saya tipu… saya dah Puas hidup ini mencari harta benda siang ,malam pagi ,petang. Kadang kala saya hanya tidur 2 jam sahaja untuk mencari duit. . . . Kadang kala tanya apa nilai kebahagian yang saya ingin cari selama ini. Lebih dari 15 tahun saya mengemudi dalam dunia business dari pasar malam, rumah ke rumah, maki hamun orang , sepak terajang dalam dunia business semua sy dah rasa.. org nampak indah jer yg pahit org x nampak… now ..Saya nak rehat sbb tu korang tengok sy jarang buat vedio.. . . . Saya nak bagi tumpuan dekat family saya. Saya nak buat kerja apa yang saya suka. Saya takut kalau saya mati awal sy akan rugi… Syukur alhamduillah kesedaran tu datang lebih awal. Hari ini saya spend dengan keluarga dan smua staff @as.legacymalaysia @dherbsholdingshq saya untuk bercuti. Dan saya telah book datu pulau bahagiakan mereka. Semoga kegembiraan dimana saya membawa keluarga belah saya , sebelah isteri saya , keluar belah arwah ayah saya dan semua kaki tangan saya. Walaupun biasa biasa sahaja tapi ianya amat bermakna buat kami. Syukur alhamdulullah kerana saya diberi rezeki mengecapi kegembiraan ini. @shahidadherbs @syazwan_fiesol @farishussainn @kansss97

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on


“Kegembiraan apa yang lagi yang ingin saya tipu. Saya dah puas hidup ini mencari harta benda siang, malam pagi ,petang. Kadang kala saya hanya tidur 2 jam sahaja untuk mencari duit. Kadang kala tanya apa nilai kebahagian yang saya ingin cari selama ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Aliff Syukri Akui Dah Puas Cari Harta Benda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*