Dah Minta Maaf Banyak Kali Sebelum Dibel4sah Depan Anak, Isteri Jelaskan Mengapa Suaminya Dipukvl…

Tul4r di media sosial satu video yang memaparkan seorang lelaki ditumbvk dan ditend4ng oleh seorang pembvli jalan raya.

Kej4dian itu dikongsi sendiri menerusi Facebook Ivy Lyenn yang meng4ku merupakan isteri kepada mangs4 yang dibel4sah.

Menurutnya, dia kec3wa dengan sik3p pembvli jalan raya berkenaan walaupun suaminya sudah mem0hon maaf sebelum itu.

Sebagai bvkti nak sam4n

Hari ini saya betul-betul sed1h nampak tvlar macam ini k3s suami kena pvkul depan anak 12 tahun.

Kalaulah masa ni saya berada dalam kereta. Dengan motor tu sekali saya l4nggar. Tak payah hon bagi am4ran bawa motor kur4ng aj4r.

Langg4r terus je, jang4n tunjuk sams3ng, terus mahu ter4jang orang suka hati! Kira untung la kau terjumpa sama husband saya.

Kalau terjumpa sama sik4p syait4n macam kau, sudah kau ken4 l4nggar.

Terima Kasih bantu saya rakam ini. Sebagai bvkti kami nak sam4n orang ni, sam4n masa b4ntak terbvang urus sana sini, sam4n s4kit. Sam4n malv!

Anak saya travma dengan kej4dian

Benda ni belum berakhir lagi, orang ni meng4ncam keluarga husband, (anak-anak, wife) tanpa sebarang kes4lahan. Bantu saya share sehingga mas4lah ini, sekiranya keluarga kami berlaku apa-apa, orang ini yang melakukan!.

Saya berharap polis mengambil tindakan. Manusia seperti ini harus pvpus dalam dunia. Tiada guna pun hidup lama-lama kalau hormat menghormati tidak tahu menilai.

Kami tidak melakukan seberang bincang luar! Saya tidak berhenti selagi pel4ku ini tidak menerima tind4kan!.

Kerana suami saya ced3ra tanpa seberang kesilap4nnya! Anak saya travma dengan kej4dian ini!.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Pen Merah Dot Com

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Dah Minta Maaf Banyak Kali Sebelum Dibel4sah Depan Anak, Isteri Jelaskan Mengapa Suaminya Dipukvl…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*