”Dada Nampak Pelik”-Eina Azman Kesal Net1zen Asyik Fikir Negatif Dan Ini Respon Beliau…

Dad4 nampak pelik! Eina Azman kesal net1zen asyik fikir negatif – “Edit ke sebab lain macam…”

BIARPUN kurang aktif di dunia seni, namun kehidupan peribadi Datin Eina Azman di laman sosial sering mendapat perhatian net1zen.

Terbaharu sebuah foto yang memperlihatkan dia dan suami menerima teguran net1zen gara-gara bentuk dada pelakon itu yang dikatakan kelihatan pelik seperti disunting.

“Saya seorang saja ke rasa baju ini nampak macam pelik… mungkin sebab cutting atau angle.

Eina meminta netizen supaya tidak berfikiran negatif.

“Maaf kenapa kat bahagian d4da pelik sikit datin,” komen beberapa net1zen di ruang perkongsian foto tersebut.

Enggan berdiam diri, Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman, 25, membalas komen berkenaan dan meminta net1zen agar tidak berfikiran negatif.

Jelas Eina, dia tidak membuat apa-apa pada foto tersebut namun ia kelihatan berbeza disebabkan sisi kamera dan rekaan baju itu.

“Eh… eh suka ya dapat free d0sa. Dah banyak pahala sangat ke tu? Kesian hidup asyik nak fikir negatif dan cakap fitn4h.

“Itu kamera angle dan rekaan baju dia macam tu. Bukan saya buat apa-apa. Faham!” kata Eina.

Foto tersebut kini mendapat lebih 47,000 tanda suka (likes) dan 650 komen yang ditinggalkan net1zen.

Dalam pada itu, segelintir net1zen meminta aktres itu membiarkan sahaja komen negatif tersebut.

“Datin pun pertikaikan kau nampak sangat tak tahu angle baju dan cutting baju macam mana. Ini mesti tak tengok video TikTok dia pakai baju hitam.

Eina bersama suami dan anak kembarnya.

“Kenapalah pelik komennya. Tak ada benda lain ke yang ditengok. Kalau betul sekalipun benda itu dibesarkan ke apa biarlah. Tu hak dia. Dia punya kan.

“Apa fasal semua komen begitu. Rekaan baju macam itu la guys. Tambah lagi angle kamera itu. Apa-apa pun datin cantik macam puteri,” kata netizen.

Eina berkahwin dengan ahli perniagaan itu pada 31 Ogos 2014 dan mereka dikurniakan anak kembar, Karl Kareef dan Arianna Aubrey yang kini berusia empat tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : OBulan

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "”Dada Nampak Pelik”-Eina Azman Kesal Net1zen Asyik Fikir Negatif Dan Ini Respon Beliau…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*