Shuk Sahar Ditvduh Cur4ng, Did4kwa Paks4 Wanita Gugvrkan Anak Pulak?

Beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat dakw4an mengenai sikap bvruk penyampai radio dan pengacara Shuk Sahar yang ditvduh bermain kayu tiga.

Dakwa pengguna yang dikenali sebagai @laudyaTaylor, wanita yang did4kwa menjalinkan hubungan svlit dengan Shuk dikenali sebagai Fara Salleh.

“Bet1na ni memang s0ndol laki orang saja, kalau boleh yang then dia konon sara hidup mana jantan yang solo baru mau up. Apa punya perangai,” dakwa akaun berkenaan.

Dakw4 akaun berkenaan, hubungan sulit Fara dan Shuk sejak setahun lalu kini diketahui oleh isteri pelawak berkenaan, Rossalennah Natassyiah Asshaferah.

Malah, menerusi paparan skrin yang turut disebarkan di Twitter, skandal Shuk did4kwa telah mencipta akaun palsu @_sflia untuk berhubung dengan Rossalennah dan memberitahu perkara sebenar.

Dakw4 @_sflia Shuk pernah mengham1lkannya dan mem4ksa dia menggvgurkan kandungan.

“Tak nak mengaku suami ada perempuan lain di belakang? Tak nak mengaku suami dah meng4ndungkan perempuan lain?

“Nak tengok bukti yang ada? Boleh je… Sampai paksa suami sumah cerai talak kalau bercontact lagi. Ingat tak tahu? Pura-puralah tak tahu Sera.

“Kita tunggu di akhirat kelak. Segala apa yang keluarga kau dah buat pada aku. Suami kau sendiri bawa aku pergi gvgurkan anak.

“Masih nak menafikan walaupun sendiri mer0yan dalam kereta tadi?” dakw4 @_sflia yang turut kes4l dengan perbuatannya menggvgurkan anak dalam kandungannya.

Rossalennah turut memuat naik komen terb4bit di akaun Instagramnya namun telah memadamkan status berkenaan.

Selain Shuk, Fara juga did4kwa pernah menjalinkan hubungan dengan Shah Jaszle dan Kecik Ogie sebelum ini.

Gempak masih cuba menghubungi Shuk dan Rossalennah untuk kepastian lanjut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Shuk Sahar Ditvduh Cur4ng, Did4kwa Paks4 Wanita Gugvrkan Anak Pulak?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*