“Beli MPV Mewah Baru Demi Keselesaan Anak-Anak”-Bella Astillah…

Baru sahaja menimang cahaya mata kedua 18 Julai lalu, pelakon dan penyanyi Bella Astillah berkongsikan kegembirannya apabila hasratnya untuk memiliki sebuah MPV buat keluarganya akhirnya tercapai.

Berkongsikan berita gembira itu di Instagram, Bella yang juga isteri kepada penyanyi Aliff Aziz berkata dia membeli kereta itu demi memastikan keselesaan ahli keluarganya yang kini sudah semakin membesar.

 

View this post on Instagram

 

Salam Jumaat 🤗 since kita pregnant baby Ara haritu kita terfikir lepas ni berempat dah bermakna semakin besar keluarga kecil bella. And decided to get a new car untuk keselesaan anak2. Lagi2 bella kalau pergi mana2 suka bawa family sampaikan my ex best friend cakap yang bella ni suka angkut keluarga/ satu kampung sana sini. Bila dgr tu tak rasa marah pun but I’m proud because I still care for my parents and adik2 walaupun sudah berumahtangga. Dan memang dari dulu mmg macam tu sbb kita ni anak sulung dan sampai bila2 pun akan kekal mcm tu InshaAllah. Terima kasih hubby, mama and Ayah yang selalu doakan kita dan bg semangat 🙏🏻❤️ Alhamdulillah rezeki my babies 🥰 . . Dan TERIMA KASIH Banyak2 @anwarshah06 sbb memudahkan urusan Bella dengan cepat sgt😅 this guy beside me tak pernah menyusahkan bella langsung atau call2 minta itu ini NEVER (Dia cuma tanya pasal nak plat number apa je🤣) Alhamdulillah🤲🏻 Bella rasa paling senang lah beli Kereta dgn Anwar! Once again thank you so much!

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on


“Sejak saya meng4ndung baby Ara hari itu, saya terfikir lepas ni berempat dah bermakna semakin besar keluarga kecil sata. Saya buat keputusan untuk memiliki sebuah kereta baru untuk keselesaan anak-anak.

“Lagi-lagi saya kalau pergi mana-mana suka bawa keluarga sampaikan bek4s kawan baik saya cakap yang saya ini suka angkvt keluarga atau satu kampung sana sini,” katanya.

Menerusi entri tersebut, Bella turut berkongsikan gambarnya bersama MPV miliknya jenis Toyota Vellfire berwarna putih.
Kata Bella, apa yang dilakukannya itu sebahagian daripada tanggungjawab sebagai anak sulung. Bella turut berterima kasih buat suaminya, Aliff Aziz serta ibu bapanya yang sentiasa memberi semangat kepadanya.

“Bila dengar (suka angkvt keluarga) tu tak rasa mar4h pun tetapi saya bangga kerana saya masih ambil ber4t ibu bapa saya dan adik-adik walaupun sudah berumah tangga.

“Memang dari dulu memang macam tu sebab saya ni anak sulung dan sampai bila-bila pun akan kekal macam tu, Insya-Allah.

“Terima kasih suami, mama dan ayah yang selalu doakan saya dan bagi semangat. Alahmdulillah, rezeki anak-anak saya,” kongsinya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Beli MPV Mewah Baru Demi Keselesaan Anak-Anak”-Bella Astillah…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*