Kaka Azraff Jaga Anak Sampai Men4ngis

Setiap wanita yang berkahwin pasti impikan cahaya mata sebagai penyeri rumah tangga. Malah, mereka akan lebih peng0rbanan seorang ibu apabila suatu hari nanti tiba gil1ran mereka mengg4las tanggungjawab berkenaan.

Menerusi Instagram, penyanyi Kaka Azraff berkongsikan kisah kehidupannya selepas dikurn1akan cahaya mata di mana dia mengakui banyak peng0rbanan yang dilakukan setelah bergel4r ibu.

Dalam entri tersebut, Kaka sangat mengagvmi pada suami ibu sama ada yang bekerja mahupun yang menjadi suri rumah sepenuh masa. Ujarnya, dalam kehidupannya kini apa sahaja yang dilakukan perlu utamakan anak.


“Nak buat apa-apa pun fikir anak dulu. Nak makan, nak kemas rumah, nak exercise, nak mandi pun tak senang. Thats my life now. Respect semua mom dalam dunia ni, kerja atau tak kerja.

“Sama je pen4t dia. Kan? Rasa nak nang1s bila pen4t, dah nang1s dah pun tapi bila tengok anak menari-nari, buat muka comel terus hilang rasa pen4t tu. Mommy love you Aslan!” tulis Kaka pada entri tersebut.

Kaka Azraff atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff mendirikan rumah tangga bersama Adam Azriff pada 2018 dan dikurniakan dengan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Aslan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Kaka Azraff Jaga Anak Sampai Men4ngis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*