Isteri Terkejvt Jumpa Rantai Dan Cincin Emas Dalam Air Fryer, Suami Sor0k Sebagai Kejvtan

Semua orang sukakan kejvtan. Tidak kiralah sama ada kejvtan berkenaan daripada sesiapa sekali pun, atau hadiah yang diberikan m4hal atau murah, sekiranya ia datang daripada 1nsan yang kita say4ng, ianya pasti akan menjadi ken4ngan bermakna.

Pada 13 Ogos lalu, seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Aien Suraya telah berkongsi salah satu perist1wa paling manis yang berlaku dalam h1dupnya. Menurut perkongsian Aien, dia telah menerima satu kejvtan istimewa daripada suami tercinta.

Dalam perkongsian di Facebook itu, Aien menyatakan bahawa dia sudah tiga bulan tidak menggunakan perk4kas memasak air fry3r di rumahnya. Bagaimanapun pada hari kej4dian, ketika Aien membuka air fry3r, alangkah terkejvtnya dia apabila mendapati terdapat seutas rantai em4s dan sebentvk cincin di dalam alat mem4sak tersebut.

Lebih ist1mewa lagi, Aien mended4hkan bahawa suaminya telah meletakkan barang kemas berkenaan sejak dua bulan yang lepas sebagai kejvtan. Bagaimanapun, hanya selepas dua bulan baru Aien menyedar1 kejvtan berkenaan. Malah, selama temp0h berkenaan, suaminya langsung tidak memberikan seb4rang petvnjuk kepada Aien. Sebaliknya, dia hanya membiarkan isterinya mengetahui kejvtan itu dengan sendiri.

“Sudah tiga bulan tak guna. Hari ini baru nak guna, tengok-tengok ada kejvtan dari encik suami. Rupanya dah dua bulan dia letak dalam tu dia tunggu sampai saya buka”.

Ketika menemui hadiah berkenaan, Aien menceritakan bahawa suaminya hanya mentert4wakannya kerana pen4ntian selama dua bulan akhi1rnya ditam4tkan dengan perist1wa yang cukup berharga.

Kisah Aien yang merupakan seorang usahawan dan pengasas kepada perniagaan Bawal Taste ini menjadi perh4tian ramai net1zen yang rata-ratanya turut berharap agar menerima kejvtan yang manis seperti itu. Sesiapa pun pasti akan rasa bahagia seandainya menerima kejvtan yang un1k sebegitu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : EraBaru

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Isteri Terkejvt Jumpa Rantai Dan Cincin Emas Dalam Air Fryer, Suami Sor0k Sebagai Kejvtan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*