[VIDEO] “Teruja Bertukar Sengs4ra” Gadis Terg0lek Di Pasar Raya Ketika Sepupu Rek0d IG St0ry..

“NASIB baik pakai mask, orang tak nampak muka.”

Itu reaksi seorang gadis yang terj4tuh ketika bermain dengan troli selepas selesai membeli barang keperluan pada Ahad lalu.

Video ins1den yang disifatkan kel4kar oleh net1zen menjadi tul4r hanya selepas beberapa jam dimuatnaik di laman Twitter.

Gadis yang terj4tuh dalam video tersebut, Nelysa, berkata itu merupakan kali pertama dia keluar rumah untuk membeli barang keperluan rumah dan tidak sangka keterujaannya itu berakhir dengan kes3ngs4raan.

“Selalu mak saya yang akan keluar beli barang tapi hari Ahad tu saya yang nak gal4s tanggungjawab tersebut sebab dah lama tak keluar rumah.

“Pada mulanya saya pergi ke pasar raya Giant tapi terlalu ramai orang jadi saya pergi ke Publika,” ujar gadis berusia 22 tahun itu.

Tambahnya lagi, dia terk3jut apabila sepupunya, Anaty, 25, turut berada di pasar raya tersebut untuk membeli barang keperluan.

Video yang dimuatnaik oleh Nelysa mendapat perhatian net1zen yang majoritinya terhibur dengan ins1den tersebut.

“Waktu tu saya dah nak habis shopping, tapi dia baru sampai. Saya sempat jumpa dia sekejap.

“Sebelum nak balik tu, dia rakam video saya main dengan troli untuk muat naik di Insta Story.

“Masa nak pusing tu, kaki saya ters4ngkut dengan tayar troli. Terus j4tuh terg0lek!” ujar Nelysa sambil bersel0r0h ketika menceritakan kembali det1k lucu tersebut.

Nelysa bernasib baik kerana sewaktu dia terj4tuh itu, keadaan di pasar raya agak leng4ng.

“M4lu juga waktu tu, nasib baik saya pakai face mask dan orang tak ramai.

“Ada seorang pakcik depan saya tu berul4ng kali tanya saya okay tak, tapi saya tak berhenti gel4k pada waktu sebab nak c0ver m4lu,” jelasnya yang merupakan anak sulung daripada dua beradik.

 Nelysa memberitahu bahawa dia meng4lami l3bam di kaki selepas ins1den tersebut.

Bercerita lebih lanjut tentang kej4dian tersebut, Nelysa memberitahu bahawa dia mengal4mi sedikit kec3deraan di kaki selepas kej4dian tersebut.

“Sus4h sikit nak jalan sebab kaki bengk4k dan leb4m. Tak pergi klinik pun, hanya s4pu balm je.

“Mvjur barang yang saya beli tu hanya makanan basah dan bukannya barang mudah pec4h, kalau tak mesti kena mar4h dengan mak saya pula.

“Sebelum tu saya dah terdet1k nak beli telur burung puyuh sebab dah lama tak makan tapi tak jadi nak beli… rupa-rupanya saya nak j4tuh troli lepas tu,” ujar Nelysa yang bekerja sebagai Seller Engagement di sebuah syarikat dalam talian.

Dalam pada itu, Nelysa memberitahu terdapat segil1ntir net1zen yang sal4h s4ngka bahawa dia keluar berdua bersama sepupunya ke pasar raya, namun Nelysa menafikan tvduhan tersebut.

“Sepupu saya tinggal di sekitar rumah saya di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

“Tak rancang pun nak jumpa dia, secara kebetulan kami ters3remp4k. Saya ada buat Insta Story ketika sedang memandu kereta berseorangan sebelum tu.

Nelysa merupakan anak sulung daripada dua beradik.

“Saya tak sal4hkan net1zen sebab mereka tak tahu cerita. Mereka ingat yang rakam video tu kakak saya,” ujar Nelysa lagi.

Video berdurasi tiga saat tersebut tul4r dalam tempoh kurang sehari selepas dimuatnaik dengan menerima sebanyak 450,000 tontonan dan 29,000 ulang k1cau daripada net1zen yang r4ta-r4ta terhibur dengan ins1den tersebut.

“Kalau dalam bola sepak, tackle macam ni boleh dikira sebagai kes4lahan. Dalam k3s ni, dua-dua j4tuh dikira fair play la,” tulis seorang lelaki.

“Peh, kaki kena l3nyek dengan tayar troli, ped1h wooo…” ujar seorang pengguna Twitter.

“Haha mesti bergeg4r otak dia masa j4tuh tu,” tambah net1zen lain.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rose Merah

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "[VIDEO] “Teruja Bertukar Sengs4ra” Gadis Terg0lek Di Pasar Raya Ketika Sepupu Rek0d IG St0ry.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*