Mata Kanan K4bur, Radhi OAG Gig1h Kumpul Wang Untuk Pembed4han

Lama rasanya tak dengar cerita tentang penyanyi kumpulan OAG, Radhi. Baru-baru ini, Radhi memaklumkan mata kanannya berdepan mas4lah pengl1hatan akib4t kat4rak.

Menurut Radhi, dia mula per4san mata kanannya tidak dapat berfungsi dengan baik sekitar Mac lalu. Ujarnya lagi, dia kini sedang berusaha mengumpul wang untuk k0s pembed4han diangg4rkan sebanyak RM3,000.

“Tiba-tiba penglihatan mata kanan saya jadi gel4p dan k4bur. Saya juga tidak dapat meng4wal kese1mbangan badan ketika berdiri dan memeg4ng barang.

“Jadi saya dapatkan rawatan di hospital dan doktor memberitahu saya mengal4mi mas4lah kat4rak selain perlu menjal4ni pembed4han.

“Dianggarkan k0s pembed4han itu sebanyak RM3,000. Jadi sekarang saya sedang usaha mengumpul wang secepat mungkin kerana bimb4ng masalah lain timbul,” katanya kepada Harian Metro.

Meng4nggap apa yang berlaku adalah satu petvnjuk daripada Allah supaya dia menjadi insan yang lebih baik, Radhi mem0hon kepada para peminatnya untuk mendoakan keadaan matanya kembali pul1h dan mahu menjalani kehidupan yang dir3dai.

“Saya anggap peny4kit ini satu hadiah daripada Allah. Mungkin Dia nak beritahu saya, kalau masih teruskan kehidupan begitu (masa l4mpau), masa depan saya boleh gel4p.

“Doakan semoga mata kanan saya kembali normal supaya saya dapat men1km4ti kehidupan dengan jalan yang baik dan dir3dai,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Mata Kanan K4bur, Radhi OAG Gig1h Kumpul Wang Untuk Pembed4han"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*