Zimi Sofazr Cer4ikan Isteri Menerusi WhatsApp

T1mbul kh4bar ang1n rumah tangganya dik4takan ber4nt4kan, pemuzik dan komposer Zimi Sofazr menges4hkan rumah tangga yang dibina selama lapan tahun bersama Isma Salwana Ismail sudah pun ber4khir.

Mal4h, Zimi juga menges4hkan dia mencer4ikan isterinya itu dengan tal4k satu menerusi rak4man suara aplikassi WhatsApp semalam. Ujarnya, kini mereka menunggu proses mahkamah.

“Saya meng4ku mem4ng buat masa sekarang ada mas4lah rumah tangga. Saya sek4rang dalam pr0ses penc3r4ian. Saya laf4zkan tal4k ke atas bek4s isteri semalam (Ahad) dan sekarang kami masih menvnggu pr0ses mahk4mah.

“Urus4n ke pejabat agama dan h4k penj4gaan anak semua saya ser4hkan pada pihak yang lebih menget4hui,” katanya kepada mStar Online.

Engga mended4hkan pvnca perc3r4ian, Zimi meng4nggap bahawa dia dan bek4s isterinya itu sud4h ti4da lagi persef4haman dan j0doh mereka set4kat itu sahaja.

“Kami berdua d4h tak seh4luan. Kami dah cuba untuk pert4hankan perkahwinan ini, tapi tak boleh…j0doh dah tak ada. Mvngkin sampai di sini saja la rumah tangga ini.

“Anak-anak kec1l lagi, mereka masih mem3rlukan seorang ibu. Jadi, biarlah dia dap4tkan h4k penj4gaan anak seb4b dia lebih berh4k,” katanya

Dalam pada itu, Zimi men4fikan d4kw4an mengat4kan dia mengab4ikan anak-anak kerana dia sentiasa menjaga keb4jikan dan tidak pern4h mengab4ikan tanggvngjawab sebagai ketua keluarga.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Zimi Sofazr Cer4ikan Isteri Menerusi WhatsApp"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*