“Dulu Mulut Sendiri Cakap Aku Takkan Kahwin Dengan Artis”

Baru sahaja menyambut ul4ng tahun perk4hwinan yang kelima, men3rusi perk0ngsian di Instagram Isteri kepada penyanyi Nubhan Ahmad iaitu Dr. Afifah meng1mbau kenangan sewaktu di awal perkahwinannya bersama suaminya itu.

Afifah berkata dia meng4kui fasa tahun pertama dalam perkahwinannya merupakan temp0h yang cukup menc4bar mem4ndangkan m4sing-m4sing baru cuba menyesu4ikan diri untuk hidup bersama sebagai suami isteri.

 

View this post on Instagram

 

Stronger and stronger….. 5th year anniversary and a 12 years story. Love story fie dan suami sama je macam orang lain. Jumpa-jumpa berkawan…. dari berkawan jatuh hati, lama2…. @nubhan.ahamad ajak kahwin.. masa tu ingat meter umur dah nak reach red. So, bila orang masuk meminang terus onz! Malas jugak nak jual mahal🤣 Jodoh pertemuan tu ditangan tuhan. Walaupun parents fie bantah sekeras-kerasnya, tp jodoh, akhirnya 2 orang anak dah sekarang. Bukan nak menunjuk tapi dulu masa dekat bumi anbiya’ mesir, mulut sendiri cakap “aku tak kan kahwin dengan artis kot. Nak carik doktor” akhirnya ketulahan🤣 Tahun pertama berkahwin masing2 baru nak kenal each other. Masing2 ada cara hidup berbeza… tahun pertama sangat mencabar bila dikenang balik kelakar pun ada. Fie pernah hidang periuk depan muka nubhan masa 1st time masakkan untuk suami…. hot betul nubhan malam tu. sampai merajuk. Hahahaha… rupanya dia nak kita serve mcm isteri mithali. Out betul hari pertama nk tunjuk bakat memasak. Ada x pengalaman kelakar korang masa awal2 kahwin bila fikir balik nth apa2 la kita ni….?🤣 #lovematte #howwevematte @lantarabeauty Attire by : @rashidmoshi Styled by : @thelatifi

A post shared by I Am Dr ‘Afifah Tawfek (@drfietawfek) on


“Tahun pertama berkahwin masing-masing baru nak ken4 antara satu sama lain. Masing-masing ada cara hidup berbeza. Tahun pertama sangat menc4bar bila diken4ng balik, kel4kar pun ada. Saya pernah hid4ng per1uk depan muka Nubhan masa pertama kali mas4kkan untuk suami.

“H0t (pan4s hati) betul Nubhan malam tu sampai mer4juk. Haha. Rupanya, dia nak kita hid4ng macam isteri mith4li. Out (g4gal) betul hari pertama nak tvnjuk bakat mem4sak,” katanya.

Menerusi perk0ngsian itu, Afifah berkata dia sebenarnya tidak pernah terd3tik untuk berkahwin dengan sel3briti, mal4h ibu bapanya memb4ntah perhubvngan mereka namun j0doh mereka ku4t.

“Jod0h pertemvan tu di tang4n tuhan. Walaupun ibu bapa saya b4ntah sek3ras-ker4snya, tapi j0doh akh1rnya dua orang anak dah sek4rang,

“Bukan nak menvnjuk tapi dulu masa dekat bvmi Mes1r, mulvt send1ri cakap ‘aku t4kk4n kahwin dengan art1s k0t’. Nak cari doktor akhirnya ketvl4han,” katanya.

Pas4ngan tersebut mend1rikan rumah tangga pada 29 Ogos 2015. H4sil perk0ngsian h1dup, mereka dikurn1akan dua cahaya mata, Aafiya Kamilia dan Ahmad Aaffan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Dulu Mulut Sendiri Cakap Aku Takkan Kahwin Dengan Artis”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*