“Terb0ngkar Seg4la R4hsia,” – Ernie Zakri Kant0ikan Syamel

Baru-baru ini, pas4ngan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel telah diund4ng menjadi tet4mu jempvtan pada s3gmen Johara Pagi Era.

Pas4ngan sel3briti yang baru sahaja mengik4t tali pertun4ngan dilihat ada berkongsi kis4h det1k perkenalan bersama pend3ngar di st3sen radio berken4an bagi meny4hut cab4ran ‘D0 Y0u Kn0w Y0ur L0ver’.

Menjawab pers0alan yang diberi pada pap4n tulis, penyanyi lagu Aku Cinta ini juga antara lain turut meng1mbau m0men awal hubvngan percintaan mereka terj4lin bersama.

“Depan rumah pun kira d4ting lah juga. Depan rumah ni masa awak minta ‘c0uple’ dengan saya! Kira d4ting lah tu.

 

View this post on Instagram

 

Depan rumah Ernie @erniezakri tau Syamel @syamel_official mintak couple. 😂 #sharERA

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je) on


“Tahun 2018 macam tu dia minta ‘c0uple’ dengan saya masa tu dia kata suka gi1la dekat saya,” akvi Ernie.

Lalu, pend3dahan tersebut membu4tkan Syamel ters1pu-s1pu selepas cuba member1kan penjel4sannya.

Men1njau ke ru4ngan k0men pula, r4ta-r4ta pem1nat berasa terh1bur melihat gel4gat dan kem3sraan pas4ngan sama cantik sama padan ini.

Ernie atau nama penuhnya Nur Ernie Shahirah Zakri telah meng1kat t4li pertun4ngan bersama Syamel pada 16 Ogos lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Berita Steady

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

Be the first to comment on "“Terb0ngkar Seg4la R4hsia,” – Ernie Zakri Kant0ikan Syamel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*