Nabila Razali Pelik Video Muzik Peluang Kedua Cec4h 6 Juta T0ntonan

Meskipun single terbaru Peluang Kedua nyanyian Nabila Razali kur4ng disen4ngi oleh segel1ntir net1zen, n4mun video muzik lagu itu hampir mencec4h 6 juta tontonan dalam masa tujuh hari sejak ia dilancarkan.

Menerusi perkongsian di Instagram sebentar tadi, Nabila melu4hkan rasa pel1k dengan tont0nan luar biasa dalam masa seminggu sahaja. Mal4h, turut bertany4kan berapa kali net1zen men0nton video muzik itu dalam sehari.

 

View this post on Instagram

 

Dalam sehari berapa kali korang tengok MV ni? 🤔

A post shared by Second Chance 🥀🥀🥀 (@nabila.razali) on


Diruangan k0men, r4ta-r4ta pemin4tnya meng4kui men0nton video muzik tersebut lebih dari sek4li. Lebih mengejvtkan ada yang tonton lebih 100 kali sehari dan tidak terk1ra.

Dalam pada itu, ada yang mengat4kan kemvnculan MK dalam video tersebut membu4tkan mereka men0nton video muzik itu berulang kali.

Terdahulu, ada net1zen yang kurang sen4ng dengan tr3nd dimana kual1ti lagu dinil4i menerusi jumlah tont0nan semata-mata mem4ndangkan video muzik itu men4mpilkan penyanyi r4p keg1laan ramai, MK K-Clique.

M4lah, net1zen itu juga mengat4kan industri muzik negara menuju jah4nam diseb4bkan lagu-lagu tersebut yang kerana jumlah tont0nan yang ramai.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Nabila Razali Pelik Video Muzik Peluang Kedua Cec4h 6 Juta T0ntonan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*