“Ramai Gil4 Yang Kata, Tapi Saya Ber4ni Bersump4h…,” – 1su ‘Kaki Minum’, Ara Johari Beri Resp0n

Sebelum ini, nama penyanyi, Ara Johari pernah h4ngat dik4itkan selepas dia did4kwa men4rik diri pada saat akh1r untuk menjayakan sebuah program anjuran sebuah stesen television akib4t mas4lah kesih4tan.

Tidak lama kemudian, tul4r pula dakw4an di media sosial yang mengat4kan mas4lah kesih4tan tersebut berpunca daripada tab1at Ara yang suka meng4mbil minuman ber4lkoh0l.

T4mpil menjern1hkan ke4daan, Ara tamp1l memberikan penjelasannya mengenai 1su berkenaan.

Bintang ini meneg4skan bahawa dia ber4ni bersvmpah dan menyif4tkan tudvhan tersebut sebagai fitn4h.

“Saya akvi ramai gil4 yang kata saya kaki minum tapi, saya ber4ni bersump4h yang saya tidak pernah minum dan s3ntuh minuman ber4lkoh0l atau bahan-bahan terl4rang yang lain seperti dad4h.

“Saya ag4k kec3wa bila dakw4an seperti ini berlaku tapi mulut orang kita tak boleh nak tutup.

“Saya hanya g0 with the fl0w dan bi4rkan sahaja apa orang nak kata. Saya tahu diri saya dan saya tidak pernah ambil atau terlib4t dengan perkara sedem1kian.

“Bagi saya perkara ini sangat sens1tif dan ada kala saya juga berasa mar4h tapi mulut manusia saya tidak boleh k4wal.

“J4nji diri saya dan orang sekel1ling tahu diri saya macam mana itu sudah cukup bagi saya,” katanya kepada MH.

Ara memberikan penjel4san itu ketika dit3mui pada majlis sidang media tay4ngan perdana k4ndungan Astro sempena Hari Kemerdekaan yang ke-63 yang berlansung di TPC, Kuala Lumpur.

Tidak mahu menyal4hkan orang sekel1ling, Ara menyif4tkan dia berh4k untuk berk4wan dengan sesiapa sahaja yang dia mahu.

“Saya berkawan dengan semua orang dan saya akvi ada juga diantara mereka yang ag4k sos1al.

“Tapi segalanya berb4lik kepada diri kita sendiri. Kalau kawan kita minum takkanlah kita nak minum juga.

“Biarkanlah dia kerana kita yang membentuk diri kita sendiri,” jel4snya lagi.

 

View this post on Instagram

 

#MHnews #MediaHiburan

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial) on


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Ramai Gil4 Yang Kata, Tapi Saya Ber4ni Bersump4h…,” – 1su ‘Kaki Minum’, Ara Johari Beri Resp0n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*