Anak Dikec4m Rakam TikTok Dalam Kelas, Azhar Sulaiman Tampil Resp0n

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona dikec4m g4ra-g4ra merak4m dirinya dari aplikasi TikTok ketika berada di dalam kelas dalam sebuah institusi pengajiannya.

Mal4h nama Leona terus trending di Twitter semalam selepas mendapat tegvran selepas ker4p beraksi di TikTok.

Ci4pan yang ditulis seorang pengguna Twitter mendapat perh4tian ramai sekal1gus dik0ngsi lebih daripada 4,000 dan tidak kurang yang meningg4lkan komen.

“Anak Azhar Sulaiman d0ing TikTok all the time, everywhere, even in a class…and I be like – girl can y0u just be n0rmal one? (Anak Azhar Sulaiman buat TikTok setiap masa, di mana jua, mal4h di dalam kelas juga…dan saya seperti – adik, boleh tak jadi orang n0rmal?)” tulisnya.

Pun begitu, Leona tidak berd1am diri mal4h t4mpil memberi penjelasan.

“Semua TikTok yang anda lihat itu, dilakukan ketika masa lapang, tidak pun ia sebelum atau selepas peng4jian. Kenapa saya nak buat TikTok jika ia buat rakan kelas dan guru tidak selesa . Walaupun mereka tidak kisah malah biasanya akan menyertai bersama,” jelasnya.

Dalam pada ramai yang kec4m, terdapat juga yang turut meny0kong Leona.

Azhar tidak mendi4mkan diri, menerusi akaun Instagram miliknya pula, dia t4mpil mem0hon m4af.
“Salam Semua…..

“Dengar cerita kat Twitter harini sibvk betul pasal anak saya Leona sampai nama Azhar Sulaiman kena p3tik.

“K0men Mami (Azhar), How I wish my d0tter Leona is like me…..Play safe selalu dengan public!

“Apapun kepada semua yang tergvris hati dgn per4ngai anak saya ni…. Mami dengan rend4h hati m0hon maaflah dengan you u0llss semua ok…Peace K!,” resp0nnya.

Leona pada Mac lalu turut h4ngat diperkatakan apabila dia dan kemb4rnya Andika Rees Pahamin berjaya meraih penc4paian terbaik dalam SPM 2019.

 

View this post on Instagram

 

if this gets 500 comments, all the bodyguards will do this with us – (Posted already on my story)

A post shared by Leona (@kasihirisleona) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Anak Dikec4m Rakam TikTok Dalam Kelas, Azhar Sulaiman Tampil Resp0n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*