“Dipertik4i Angg0ta Polis Pakai Selipar Ketika Bertugas …” – Risteena Minta M4af Sebab Timbul Sal4h Faham

Aktres Risteena Munim, 31, t4mpil memberi penjel4san selepas fotonya bersama dua orang angg0ta polis menj4di topik bualan orang ramai.

Menurut Risteena, angg0ta tersebut tidak memakai selipar ketika bertugas seperti yang did4kwa oleh segel1ntir neti1zen.

“Beberapa hari yang lepas saya ada muat naik gambar bersama dua orang angg0ta polis. Benda tu dah jadi vir4l disebabkan ada sal4h faham kat situ.

“Ramai yang mempertik4ikan kenapa dua anggota polis memakai selipar ketika bertugas. Sebenarnya tak. Masa tu saya tengah penggambaran drama.

“Kebetulan dua angg0ta polis tu tengah buat rond4an dekat tempat pengg4mbaran. Kebetulan juga, pihak produksi memerlukan khidmat polis jadi mereka mem4nggil untuk masuk ke dalam rumah supaya dapat bertanya macam mana pr0sedur,” katanya menerusi Instagram Stories.
Tambah pelakon drama Playboy Itu Suami Aku dia yang mem1nta untuk bergambar bersama di luar rumah dengan tangannya dig4ri.

“Selepas habis mereka berbincang, saya minta bergambar dengan memakai g4ri untuk simpanan saya. Benda tu takda apa-apa pun.

“Masa nak bergambar tu, mereka s4rung ja mana-mana selipar yang ada di luar rumah,” katanya lagi.

Dalam pada itu, tunang kepada aktor Isa Khan turut mem0hon maaf kepada pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) kerana telah meni1mbulkan sal4h faham.

“Di kesemp4tan ini saya nak minta m4af kepada semua pihak terutamanya kepada pihak PDRM dan dua orang angg0ta itu sekiranya berlaku salah faham.

“Harap benda ini sudah jel4s dan tak ada apa-apa 1su,” katanya di akhir video.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

Be the first to comment on "“Dipertik4i Angg0ta Polis Pakai Selipar Ketika Bertugas …” – Risteena Minta M4af Sebab Timbul Sal4h Faham"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*