“Kalau Lelaki Tak Nak Perempuan Gemuk, Rasanya Pec4h Twitter”-‘Per4ng’ Selepas Ramai Gadis letak Syarat Ketinggian Untuk Bak4l BF

LAIN orang lain cita rasa, begitu juga dengan soal jodoh.

Ada yang berkenan dari segi rupa paras, keperibadian, romantisnya seorang jejaka itu ataupun tarikan fizikal lain.

Ramai kata yang penting adalah budi pekertinya, tapi jauh di sudut hati kebanyakan individu tetap menilai kesempurnaan fizikal.

“Aku rasa dah nampak dua tiga tweet perempuan tengah cari boyfriend. Dan mereka semua letak requirement ketinggian 170 sentimeter (sm) ke atas.

“Kalau lelaki letak requirement tak nak perempuan gemuk, rasa-rasa pec4h Twitter ni,” tulis seorang pengguna Twitter menerusi satu posting sehingga diulang kicau lebih 4,000 kali.

Ciri-ciri lelaki pilihan seorang gadis. Sumber Twitter

Posting pemuda tersebut mer4ih perhatian beberapa wanita yang memberi penjelasan yang mana lelaki tinggi adalah satu tar1kan sehingga digilai ramai.

“Lelaki tinggi hot,” tulis seorang gadis.

“Sebab perempuan tu tinggi, dia letaklah dia nak lelaki 170sm dan ke atas. Dah kalau perempuan tu tingggi 160sm, lelaki 157sm nak jadi apa?” komen gadis lain.

“Gemuk boleh kurus, rendah tak boleh tinggi dah. Jadi, logiklah perempuan nak laki tinggi,” kata gadis ketiga.

“I nak lelaki tingi 170sm ke atas sebab I 165sm. Jadi ng4m-ng4m sikit. Tak adalah lebih tua bila jalan sebelah,” ujar gadis keempat memberikan pandangan.

Antara penjelasan sebab gadis mencari lelaki tinggi sebagai pasangan.

Dalam pada itu, menerusi bebenang itu juga seorang net1zen berkongsi paparan skrin posting seorang gadis yang sedang mencari teman lelaki

“Memerlukan boyfriend full time atau part time,” katanya.

Menurut gadis berkenaan, dia mahu lelaki berkenaan seorang yang setia, tidak meng0ngkong, menepati janji, mempunyai rupa dan mempunyai pendapatan yang lumayan.

Gemuk boleh kurus, rendah tak boleh tinggi dah. Jadi, logiklah perempuan nak laki tinggi.-NETIZEN

Apa yang menarik di dalam senarai itu, ciri yang paling atas dinyatakannya adalah bak4l kekasih itu perlu mempunyai ketinggian 172sm ke atas.

“Sekian, pen4t s3ndu seorang,” tulisnya.

Pandangan beberapa gadis mengenai lelaki tinggi.

Selain mempersoalkan kew4jaran mencari teman lelaki separuh masa, terdapat net1zen memberi respons mengenai ciri ketinggian yang dicari gadis tersebut.

“Penat sendu seorang, tapi siap ada requirements lagi. Baik letak terus kelayakan nak sijil apa, kelajuan berjalan (normal), kelajuan berjalan (p4nik), panjang maksimum kuku dan sebagainya. Alang-alang nak letak requirement kan,” komen seorang pemuda.

Mal4han, seorang lagi pemuda menjelaskan bahawa lelaki tinggi bukan lagi satu tarikan.

“Badan tak tinggi tak apa, janji poket tebal,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Kalau Lelaki Tak Nak Perempuan Gemuk, Rasanya Pec4h Twitter”-‘Per4ng’ Selepas Ramai Gadis letak Syarat Ketinggian Untuk Bak4l BF"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*