“Pad4mlah, Aur4t…”- Muat Naik Gambar Berurut, Bella Astilah Dikec4m

Penyanyi Bella Astilah dikec4m g4ra-g4ra memuat naik gambar dengan hanya berk4in batik ketika sesi mengvrut dalam pant4ng di laman Instagram.

Bella dalam kemas kini tersebut memberitahu dia kini sudah selesai menj4lani proses berp4ntang.

“Akhirnya saya selesai berp4ntang. Saya kini kembali,” katanya.

Entri tersebut mendapat kec4man dari net1zen yang rata-rata tidak sen4ng dengan foto berk3mban yang dimuat naik.

“Kalau ya pun nak promote tolonglah tutup lah sikit aur4t.

“Tak elok share picture macam ni.

“Dunia…gambar macam ni pun perlu ke nak post

“Kak Bella delete lah aur4t,” tegvr net1zen di ruangan komen.

Pun begitu, Bella tidak memb4las komen-komen tersebut sebaliknya hanya mendi4mkan diri.

Bella rujuk kembali dengan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz selepas bercer4i pada 16 Mei 2019.

Pas4ngan ini dikurniakan Ayden Adrean, 3, dan Ara Adreanna yang baru berusia 2 bulan.

 

View this post on Instagram

 

Finally, I’m done pantang. IM BACK 🥳🤗 How fast time flies, kami akan merindui kak Qaseh. Hanya 44 hari tapi rasa mcm dah kenal 4 tahun☺️ Kak Qaseh sangat sangat sangat rajin & baik hati MashaAllah. Saya sangat beruntung, Alhamdulillah:) Service yang disediakan oleh @natalismothercare mmg best sangat! Indescribable. Setiap hari selama 44 hari makanan disediakan oleh kak Qaseh daripada breakfast, lunch & minum petang dan setiap hari akan ada sesi bersauna, tangas, urut, tungku, scrub. Sehari 2 kali (Pagi & Petang) BEST SANGAT! Ibu2 yang bakal bersalin boleh dapatkan khidmat @natalismothercare akan dijaga bak puteri raja🙆🏻‍♀️ Paling best pakej 44days. Book untuk wife/ibu/kakak/adik or kawan korang. Surprise them with this. Sangat berbaloi💯❤️

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“Pad4mlah, Aur4t…”- Muat Naik Gambar Berurut, Bella Astilah Dikec4m"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*