Zizan Razak Tak Cukup Rehat & Bimbang Nenek Hidap Kanker

Pel4wak, peny4nyi dan pel4kon Zizan Razak menyat4kan dia tidak mempuny4i peranc4ngan untuk mend1rikan rumah tangga dalam masa terd3kat.

Jel4s Zizan, dia ingin memberi tumpvan kepada keluarga terut4manya terh4dap nenek yang sedang terl4ntar s4kit.

“Buat masa ini, saya tak f1kir mengen4i kahw1n atau apa sahaja ke ar4h jodoh. Saya tiada mas4lah mengen4inya kerana banyak perkara lain yang lebih pent1ng untuk diber1kan perh4tian.

“Saya menj4ga ibu dan keluarga saya. Dit4mbah pula keadaan nenek sed4ng s4kit, jadi ia ag4k meris4ukan.

“Saya sudah kemb4li sibvk dengan k3rja, nenek pul4 dalam kead4an uzvr. Saya bimb4ng tidak dapat pulang ke kampung jik4 berl4ku apa-apa ker4na tidak mahu menyus4hkan pr0duksi,” katanya kepada Gemp4k.

Pel4kon filem Polis Evo 3 itu meng4kui em0sinya terg4nggu diseb4bkan belum mend4pat reh4t secukvpnya sej4k pul4ng dari Dungun pada minggu lalu.

“Em0si saya sed1kit terg4nggu kerana kes1bukan kerja dan mem1kirkan kead4an nen3k. Saya mend4pat ber1ta nenek sak1t pada jam 2 pagi dan ket1ka itu saya pula baru pulang pengg4mbaran ‘The M4sked S1nger Mal4ysia’.

“Saya t3rus bers1ap pul4ng ke Dungun dan tiba jam 9 pagi. Nenek buk4n sak1t bi4sa, d0ktor meng3sy4ki nenek mengh1dap k4nser. Set4kat ini, belum dapat dip4stikan kerana mereka masih mel4kukan uj1an.

“Jika so4l lain saya tak kis4h, tetapi ap4bila memb4bitkan nenek, h4ti saya berk3c4muk. Nenek pula buk4n sak1t bi4sa seperti dem4m yang dib3ri ub4t boleh sembvh.

“Dia pvn sudah bervsia lebih 80 tahun, ia men4mbahkan keris4uan saya dan keluarga. Saya langsvng tak t1dur dan sejvjurnya, saya tid4k mend4pat reh4t yang cukvp selepas pul4ng dari kampung,” katanya dengan waj4h sugvl.


Dal4m pada itu, pem1lik nam4 Mohd Razizan Abdul Razak menyat4kan terd4pat segel1ntir pih4k yang tid4k fah4m dengan situ4si yang sedang di4lami sek4rang.

“Nak tak nak, saya terp4ksa memvjuk h4ti send1ri. Ada k4la, saya pen4t memik1rkan bila or4ng nak fah4m kead4an saya.

“Bagaim4napun, say4 cub4 sed4ya upaya ku4t untuk diri send1ri. Orang ing4t bila berg3lar s0rang pel4wak, saya boleh bergvr4u seti4p mas4. Jadi, saya h4rap semua fah4m ken4pa hari ini say4 tidak ber4pa ok4y,” kat4nya lagi.

Zizan dit3mui p4da m4jlis pel4ncaran pr0gram terb4haru Astr0 W4rna, ‘The M4sked S1nger Mal4ysia’ di De.Wan, The L1nc, Kuala Lumpur.

Zizan bers4ma Datuk Aznil Haji Nawawi, Michael Ang, Raja Azura, Nabila Huda, Ella Aminuddin, Remy Ishak, Ramona Zam Zam dan Angah Raj4 Law4k diberi pengh0rm4tan untuk mendvduki kerusi jvri tet4p.

Man4kala, D4tuk AC Mizal yang merup4kan peng4cara ters0hor mengg4las tug4s seb4gai h0s.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Zizan Razak Tak Cukup Rehat & Bimbang Nenek Hidap Kanker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*