Johan As’ari Ded4h Budak Sekolah 15 Tahun Aj4k K4hwin

Lama sudah tidak ked3ngaran Johan As’ari dik4itkan dengan mana-mana wanita, bagaim4napun baru-baru ini pel4kon itu mended4hkan dia banyak men3rima lam4ran daripada peng1kutnya di lam4n Instagram mahu men4dikannya cal0n suami.

Lebih meng3jutkan, Johan memab3ritahu bukan sahaja wanita dewasa mel4marnya mal4h ada dik4langan pelajar sekolah turvt mencvba nasib dan berh4rap dapat menj4linkan hubvngan ist1mewa deng4nnya.

“Orang biasa aj4k k4hwin tu bias4lah. Tapi ada juga budak sek0lah berumur 15 tahun aj4k k4hwin. Tapi bias4lah budak-budak, saya tak lay4n cuma b4las dengan senyvman sahaja.

“Saya angg4p itu perk4ra norm4l dalam fasa mer3ka untuk mem1nati sese0rang, nanti ap4bila dah besar mer3ka send1ri tahu k4wal ke1nginan. Budak-budak biasalah tervja lebih.

“Saya tak mar4h atau nas1hat mer3ka sebab t4kut nanti ter4sa h4ti. Bagi saya leb1h ba1k mer3ka min4t artis Mal4ysia darip4da gil4kan artis luar dan bu4t b3nda lain yang sal4h,” katanya.

Berk0ngsikan meng3nai kerj4ya sen1nya, Joh4n meng4kui berd3pan cab4ran dalam mengek4lkan kariernya sel3pas h4mpir 10 tahun berg3lar anak seni. Uj4rnya dia perlu bij4k mempr0mosikan diri mem4ndangkan ram4i muka baru berb4kat besar.

“Saya tak rasa d1ri saya popul4r tapi saya akvi sej4k tahun 2013 selama lima tahun kerj4ya saya ber4da di kemvncak. Saya terima pelb4gai taw4ran back to back dari semua tel3visyen.

“Lima tahun pertama saya ump4ma pisang g0reng p4nas dan selepas itu taw4ran sem4kin perl4han. Ben4rlah kata Datuk Rosyam Nor, saya kena r4ngka per4ncangan untuk terus kek4l dalam indvstri,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Johan As’ari Ded4h Budak Sekolah 15 Tahun Aj4k K4hwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*