“R4sa Terkil4n Lagu Cipta4n Tak Semp4t Dinyanyikan Sandra Dianne”- Ajai

Penyanyi dan k0mp0ser Ajai meng4kui terk1l4n apabila sebu4h lagu berjvdul Bi4rlah Ia Berl4lu yang dic1pta untuk arw4h Sandra Dianne tidak semp4t diny4nyikan oleh pes3rta B1g St4ge 2020 itu.

Menvrut Ajai, lagu tersebvt sudah dic1pta sej4k tahun lalu n4mun ranc4ngan ters3but tidak dapat ditervskan berikvtan arw4h Sandra telah bertuk4r syar1kat pengvrusan. Uj4rnya, dia tid4k ak4n memb3rikan lagu itu kepada peny4nyi lain mem4ndangkan ia dic1pta kh4s meng1kut n4da su4ra arw4h.

“Saya ada c1pta lagu untuk arw4h Sandra pada tahun lalu.. lagu itu genre bal4da. Sepatvtnya dah ada persetvjuan dengan pihak pengurvsannya ket1ka itu tapi ia tert4ngguh sebab arw4h bertuk4r syarikat pengvrusan.

“Ada b4nyak perkara yang berl4ku, kel4m k4but. Per4ncang4n itu pun seny4p begitu saja. Lagu itu tak b0leh diber1kan kepada or4ng lain seb4b bila saya bu4t lagu mem4ng untuk 0rang itu.

“Jadi saya simp4n saja lagi itu. Cum4 saya tak 4da rezek1 nak rak4m deng4n dia. Arw4h ada keun1kan t0ne suara dan tid4k semua lagu boleh sesu4i dengan suara dia,” katanya.

Dal4m pada itu, Ajai berh4rap lap4n peserta B1g St4ge yang akan bers4ing pada Ahad dep4n ak4n tervs ku4t mengh4dapi cab4ran dari segi ment4l dan fizik4l.

Terdahulu, Sandra dis4hkan men1ngg4l dunia Jumaat lalu selep4s enam hari bera4da dalam kead4an kr1t1kal. Arw4h yang bersama sepvpunya terl1bat dalam kem4lang4n jalan raya ket1ka dalam perjal4nan ke PICC untuk sesi lat1han ranc4ngan B1g St4ge terb1tan Astr00.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "“R4sa Terkil4n Lagu Cipta4n Tak Semp4t Dinyanyikan Sandra Dianne”- Ajai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*