Tak Suka Belanja Bor0s, Mawar Rashid Beli iPad Untuk…

Pelakon Mawar Rashid akvi tidak suka bersif4t bor0s dalam perbel4njaan.

Menvrut Mawar, dia tahu tent4ng pen4t lelah mencari wang sejak kecil lagi, justeru, dia lebih gem4r membeli apa yang diperlukan sahaja.

“Tak suka sif4t b0ros! Saya ni sejenis berjaga-jaga dalam perbel4njaan, dari kecil tak suka dengan sif4t b0ros sebab dari kecil saya tahu pen4t sus4h cari duit.

“Sebab itulah saya beli benda yang betul-betul perlu sahaja,” k0ngsi Mawar di Instagram.

Dalam pada itu, Mawar juga gembira kerana akh1rnya dia membeli iPad sendiri untuk memud4hkan urusan kerjanya.

“Akhirnya saya beli iPad sendiri, nak buat nota sen4ng lah lepas ni, takda mas4lah tersil4p letak buku nota, kej4p buku ni hil4ng, kej4p buku tu hil4ng.

“Sek4rang dah ada iPad semua nota boleh simp4n dalam ni,” tulisnya lagi.


Men1njau ru4ngan k0men entri berkenaan, rata-rata peng1kut Mawar meningg4lkan resp0n pos1tif, ramai yang menyuk4i perk0ngsiannya itu.

Sekadar info, Mawar mend1rikan rumah tangga bersama suaminya, Raf Yaakob pada 9 November 2017.

Pasangan ini dikurn1akan cahaya mata lelaki, Rafael pada 13 Mac lepas.

Mawar turut mempunyai dua orang anak tiri, Rayyan, 8 dan Raysaa, 4, hasil perk4hwinan Raf bersama bek4s isteri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Tak Suka Belanja Bor0s, Mawar Rashid Beli iPad Untuk…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*