H4mpir Pvtus Asa Dalam Perkahwinan, Alyah & Ramli MS Belajar Dalami Ilmu Agama

Berdep4n masal4h rumah tangga dengan pengarah muzik terkenal Datuk Ramli MS sejak berkahwin pada 2013, penyanyi Datin Alyah akvi dia h4mpir berputvs asa dalam mempert4hankan mahligai yang dibina.

Kata Alyah, ada sahaja pihak tidak sen4ng dengan perkahwinan mereka dan ingin memec4h-bel4hkan rumah tangganya. Engg4n membiarkan ianya terus berl4njutan, Alyah berkata dia dan suaminya bersama-sama mend4lami ilmu agama untuk memperb4iki hubungan mereka.

“Kita berubah dua-dua pihak. Dulu pernah satu waktu rasa kita sudah tiada j0doh dah.. macam mem4ksa diri sendiri. Ini pengalaman saya sendiri sebelum ni, rumah tangga ada up and down.

“Orang dekat luar pun get ready ja. bukan semua orang suka kita dan perkahwinan kita. Ada yang datang dekat saya dan cerita perkara lama masa saya tak wujvd lagi.

“Untuk apa, semua untuk memec4h bel4hkan rumah tangga. Apa yang mengu4tkan saya adalah agama,” katanya kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Alyah meng4kui dia ada peranc4ngan untuk bers4ra dalam beberapa tahun lagi untuk memberi tumpuan bagi mend4patkan cahaya mata serta mer4ncang untuk melakukan proses raw4tan kesubvran In-Vitri Fertilisation (IVF).

“Selagi saya beri kom1tmen sepenuhnya pada karier seni, mungkin saya tak dapat nak berusaha untuk men4mbah ahli keluarga. Saya memang ada peranc4ngan untuk lakukan raw4tan kesubvran IVF,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Rotikaya

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "H4mpir Pvtus Asa Dalam Perkahwinan, Alyah & Ramli MS Belajar Dalami Ilmu Agama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*