Keben4ran Pasti Akan Terbukti

Perg0lakan rumah tangga pelakon Nadia Brian dan Muizz Nasruddin terus menjadi perh4tian apabila t1mbul dakw4an meng3nai kehadiran orang ketiga yang diperc4yai aktor Aidit Noh.

Muizz, 29  ketika dit3mui berkata, dia engg4n mengul4s  l4njut berhubung dakw4an terb4bit, namun percaya segala kebenaran pasti akan terbvkti satu hari nanti.

“Keben4ran dan ke4dilan pasti akan terbukti satu hari nanti. Saya percaya Allah akan permud4hkan segalanya. Saya tak nak k0men lebih.

“Cuma satu hari nanti, keben4ran akan keluar sendiri.  Terpul4ng kepada net1zen nak cakap apa seb4b itu hak mereka. Saya tahu apa yang terjadi. Kita tunggu dan lihat,” katanya ketika dit3mui pada majlis pelanc4ran produk terbaharu pelakon Farah Nabilah, Bardox di Catson Global Sdn Bhd di Skypark @ One City, Subang.

Sebelum ini, Aidit menerusi sebuah lap0ran media men4fikan dakw4an dia mengg4nggu rumah t4ngga pasangan terb4bit sebaliknya mended4hkan hubungan dengan Nadia atas urusan kerja semata-mata.

Menurut Muizz, dia meng4kui status dia dan Nadia m4sih suami isteri yang sah selain kontr0versi rumah tangga mereka tidak memberi tek4nan.

“Status kami masih sah. Jadi buat apa saya nak pad4m gambar kami. Saya rasa orang boleh nilai sendiri. Saya tak berasa tertek4n pun dengan apa yang terjadi seb4b Allah ada.

“Macam saya cakap sebelum ini, saya berterima kasih kepada keluarga dan rakan terdek4t yang sentiasa memberi sok0ngan dan dor0ngan untuk saya teruskan keh1dupan. Itu saja yang boleh dik0ngsi buat masa sekarang,” katanya.

Kemelut rumah tangga pas4ngan itu mula menjadi perhatian apabila mereka tidak lagi berk0ngsi gambar bersama di laman sosial sejak Ogos lalu namun Nadia men4fikan d4kwaan hubungan mereka sedang dil4nda mas4lah.

Baru-baru ini juga Muizz ada memuat naik gambar dan kapsyen berb4ur kekec3waan sehingga mengund4ng pertanyaan dalam kal4ngan net1zen.

Muizz dan Nadia Brian atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 29, mendirikan rumah tangga pada 9 November tahun lalu di Magica Hall, Shah Alam.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Harian metro

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Keben4ran Pasti Akan Terbukti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*