“Mira Filzah freehair?” Ramai Terkejvt Lihat Video Ni

Korang pernah dengar tak orang kata dalam dunia ada tujuh orang yang miliki rupa paras yang sama dengan korang? Tapi biasanya korang tak kenal pun orang tu.

Macam video yang viral baru-baru ni, ramai yang menyangkakan gadis di TikTok ini adalah Mira Filzah.

Tak pelik la kan, cumanya video ini memaparkan TikTok challenge yang dilakukan dalam keadaan freehair.

Patutlah kecoh, rata-rata netizen terkejut kerana menyangkakan pelakon itu kongsikan videonya dalam keadaan freehair.

 

@3aity

♬ Put Your Records On – Ritt Momney

Ye la Mira kan dikenali dengan imej muslimah, mestilah terkejut semua orang!

Pemilik akaun itu yang dikenali sebagai @3aity dilihat tidak mengenakan sebarang make up di awal video, namun iras wajahnya dilihat semakin menyerlah apabila dia mengenakan alat solek.

Dengan mata sepet dan senyuman manisnya memang menyerlahkan lagi iras wajah yang sama.

Sama betul, min pun terkejut!

Korang tengoklah sendiri, gambar-gambar lain pun nampak sama kan? Ke adik-beradik terpisah ni.

So korang lepas ni kalau nampak ‘Mira Filzah’ freehair, jangan terkejut sebab tu bukan dia okay!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

1 Comment on "“Mira Filzah freehair?” Ramai Terkejvt Lihat Video Ni"

  1. rimaubintanh | 10/16/2020 at 4:43 PM | Reply

    Bab dahi Jendol plg ketara, sebijik MF. Sebab tu pakai tudung kepala besar mcm alien.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*