Perg0lakan Rumah Tangga Duo YouTuber Sungai Siput Makin Pan4s… Pavithra Dilabel ‘Bella Astillah 2.0’… Ini Jawapan Empunya Badan…

APA sebenarnya yang berlaku?

Begitulah persoalan yang bermain dalam minda net1zen selepas 98 video di akaun YouTube suami isteri ‘Sugu Pavithra’ les4p sejak Sabtu malam.

Malah, ramai yang mengaitkan keh1langan itu dengan dakw4an k3s pukvl melib4tkan M.Sugu ke atas S.Pavithra yang masih lagi hangat diperkatakan sejak Rabu lalu.

Di laman sosial, net1zen juga masih berteka-teki mengenai perkembangan terbaharu pasangan itu sehingga timbvl pelbagai teori.

Tinjauan mStar turut mendapati nama pasangan itu masih lagi menjadi topik perdeb4tan hang4t khususnya di Facebook dan Twitter sehingga Ahad pagi.

“Selepas suaminya dibebaskan. Semua video hil4ng. Saya tak tahu sebabnya.

98 video YouTube pasangan ini lesap sejak Sabtu. foto: RONNIE CHIN/The Star

“Sedih dengan perkembangan Sugu Pavithra. Ingatkan ada peluang untuk mereka ub4h nasib keluarga. Tetapi hakik4tnya tidak semua mampu tahan dengan tekanan akib4t perubahan yang drastik.

“Hype yang melampau. Dia naik mend4dak, jatvh pun mendadak. Kes1an sebenarnya.

“Makin tinggi terbang, makin sak1t bila jatvh. Kesian.

“Bagus juga dia rehat, nanti buat comeback bila dah reda.

Korang nak dia buat keputusan yang macam mana? Bercer4i terus?

“Saya respect Sugu dan Pavithra. Utamakan kebahagiaan rumah tangga over kekayaan dan populariti. Salute,” tulis beberapa net1zen.

Dalam pada itu, ada net1zen membuat andaian pasangan itu mengh1langkan diri seketika kerana engg4n berhadapan dengan pelbagai komen mengenai isu rumah tangga mereka di laman sosial mahupun menerusi ruangan komen YouTube.

Manakan tidak, tindakan Pavithra yang memaafkan suaminya susulan k3s pukul baru-baru ini turut menjadi bahan jenaka segelintir pihak apabila dia disamakan dengan pelakon dan penyanyi, Bella Astillah.

Malah, ada yang turut berjenaka dengan melabelkan Pavithra sebagai Bella Astillah cawangan Sungai Siput.

Ada yang menyamakan kisah duo YouTuber itu dengan pasangan pelakon Bella Astillah dan Aliff Aziz.

Sebagaimana diketahui umum, Bella pernah memaafkan suaminya, Aliff Aziz selepas pelakon itu dikaitkan dengan dakw4an cur4ng dan sebagainya.

Malah, Bella sendiri menerusi akaun Twitter miliknya pada Sabtu turut mengulas isu itu.

“Korang ni sibuk betul pasal Pavithra. And samakan dia dengan kita kononnya dia Bella Astillah 2.0?

“Just because she chose to maafkan suami dia? Korang nak dia buat keputusan yang macam mana? Bercer4i terus? Tak payah fikir pasal anak-anak? Pasal rumahtangga? Pasal keluarga?

“Bukan senang nak buat keputusan. Marriage bukan macam main masak-masak, melibatkan keluarga. Korang nak diorang divorce? Lepas tu baru korang nak bersorak? Tak faham apa yang net1zen nak.

Pavithra (kanan) mengakui sudah memaafkan suaminya, Sugu (kiri). foto: BERNAMA.

“Bila orang bergaduh suruh fikir tentang kebaikan pasangan dan anak-anak tapi bila orang dah berbaik pula suruh bercer4i?” tulis Bella lagi sehingga menerima lebih 5,200 ulang kicau (Retweet).

Di penghujung bebenang Twitter itu, Bella turut berseloroh dengan berkata “And, glad to know sekarang ‘Bella Astillah’ dah mulai ada cawangan.”

Untuk rekod, Pavithra sudahpun menarik balik laporan polis dan membayar wang jaminan RM10,000 bagi k3s melibatkan suaminya itu.

Malah, dia juga mengakui sudah memaafkan suaminya dan mahu meneruskan kehidupan seperti biasa selepas ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @MEDIANEWS

Sumber : mStar

PERHATIAN: Pihak MEDIANEW tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak  MEDIA NEWS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Perg0lakan Rumah Tangga Duo YouTuber Sungai Siput Makin Pan4s… Pavithra Dilabel ‘Bella Astillah 2.0’… Ini Jawapan Empunya Badan…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*